blog

Ce este pardoseala din beton elicopterizat (și in ce conditii este utila)?

Adesea, pardoselile din beton elicopterizat sunt considerate ca fiind foarte plăcute din punct de vedere estetic. Dar există si motive practice pentru a alege un beton elicopterizat, cum ar fi  duritatea acestuia si intretinerea foarte usoara.

Să aflăm ce alte avantaje ale unei pardoseli de beton elicopterizat  sunt:

1. Este o alternativă foarte buna la pardoselile clasice acoperite cu rasini sau vopsele. Pardoselile elicopterizate se realizeaza prin șlefuirea mecania a unei pardoseli din beton proaspăt, tratata in prealabil cu un cuart intaritor la suprafata. Prin aceasta actiune se va netezi suprafata pana la obtinerea luciului dorit!

2. Datorită suprafeței sale netede, betonul elicopterizat este mai puțin predispus la aparitia fisurilor. Este de asemenea impermeabil și rezistent la șocuri.

3. Este ideal pentru trafic intens. Motostivuitoarele și alte vehicule grele nu vor afecta finisajul pardoselii, iar petele pot fi ușor îndepărtate.

4. Puncturarea este rezultatul unei greutăți concentrate intr-un singur punct. Pe o suprafață de beton elicopterizat, aceste imperfecțiuni sunt mai puțin vizibile lucru care înseamnă că este nevoie de mai puțină întreținere pe termen lung.

5. Cu o compoziție de beton potrivita, pardoselile elicopterizate au o excelenta rezistență chimică și termică.

6. În ceea ce privește întreținerea, repararea și curățarea, niciun fel de pardoseala din beton nu reprezinta o mai buna alternativa. Aspectul neted și strălucitor va dura mulți ani (cu atât mai mult daca suprafata va fi sigilata cu un curing )!

Alegerea pardoselilor din beton elicopterizat are multe avantaje clare. Aceste pardoseli pot rezista la cel mai solicitanta traficul al vehiculelor și intretinerea acestora este facila; reprezinta finisajul cel mai potrivit pentru un depozit logistic, magazin sau showroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *